Thursday, April 26, 2012

Preparation : Legal Document

Just to make sure semua legal document ready, saya nak list kan kat entry. Kot-kot terlupe nanti. Ni yang penting ni. Kalau tak tak muleh tawin oooo.. Document semua saya google je kat intenet. Kalau ada penambahan sila bagitau ye, Kite nak kaweeenn. :P

Perempuan :
Salinan I/C Perempuan
Salinan I/C Lelaki
Salinan I/C Wali
Salinan Sijil Kursus Kahwin
Sijil Kursus Kahwin
Result HIV
Sijil Nikah Ayah Ibu (Bagi anak sulung shj)

Lelaki :
Salinan I/C Lelaki
Salinan I/C Perempuan
Salinan Sijil Kursus Kahwin
Sijil Kursus Kahwin
Result HIV

3 comments:

Asfiza Sharifuddin said...

as nk copy boleh?
sbb as pun tgh cari maklumat dokumen sampingan yg kena kepilkan bersama.. :)

ain ('',) said...

Boleh je As.. Kite pun copy gak. Tapi tak ingat kat mana.

Rahmah said...

salam perkenalan..

nk jg copy...sbb xreti la bnda2 mcm ni...hehhe....dah follow u...t follow cik mah jg ek..

http://sunflowergo2.blogspot.com/