Tuesday, April 24, 2012

Preparation : HIV Test DONE

Semalam 23hb berlangsung acara cucuk mencucuk. akhirnya selamat dah urusan HIV test ni even lagi 4 bulan nak kawin tapi biar lah semua dah settle awal-awal kan. kat KK shah alam ni urusan hiv test tak berapa teratur. lepas dah amik darah untuk hiv test , dorang suruh pegi makmal buat urine test, untuk pra-kehamilan motifff ? nak detect mengandung luar nikah kot. lepas tu dorang suruh hantar ke bilik 13, dah siap semua kena jumpe doktor pulak. doktor bising-bising tak amik darah lagi untuk talasemia... macam-macam la. 4 kali amik darah. huhu ...nasib ku tak pitam kat situ. pegi 2.15pm sampai pukul 5pm. settle jugak akhirnya. orang bukan main ramai. lega satu lagi benda dah settle. amin. result dapat time jugak cuma sekeping kertas yang mengesahkan yang HIV non-reactive. tempat lain siap dalam sampul confidential. sini selamba rock punye.

3 comments:

Asfiza said...

alamak.
ni yg as seram sejuk ni..

ain ('',) said...

As punye HIV test berape hb ? ade girl ni disyaki talasemia, kena check darah semula. huhu ..

Asfiza said...

as ingt nk buat bulan 5.. tp takut...hukhuk