Thursday, May 3, 2012

Preparation : Baju Sanding

Alhamdulillah, baju sanding untuk kedua belah settle. Balik hari tu pegi fitting. Saya kan si 'Mok' , masa nak try tu mulut asik cakap 'muat ke... muat ke.. muat keee ' . takut hokey, kang tak pasal jadi hulk habis koyak baju orang. akhirnya muat, sukaaa. baju bersanding pakai baju yang ada kt kedai tu sebab memang kaler tu yang diidamkan + muat. design pun saya suka. cuma untuk majlis bertandang empunya bridal nak buat yang baru untuk saya sebab kaler saya nak tu takde. so saya pilih design dah dia amik ukuran. dia nak buat yang baru. dia cakap majlis bertandang kena pakai sopan mak mentua tengok nanti. bagi markah. arghhh .. design stail jubah moden. saya still suka. mak dengan angah pon cakap design tu sesuai. nak tunjuk baju bersanding saya, ah teaser la sangat khenn. pedulik, nak tunjuk jugak.


macam ni lah baju saya. yang inner dalam tu suppose warna sama tapi sy try baju luar je. dalam tu baju tshirt. tudung pun kaler sama dengan baju. ah suke. perasan sensorang. hihi, macam tak percaya je ada baju yang muat dengan saya, saya kan raksasa gorgon. ;P

2 comments:

Mawar Fadzil said...

heeeee cute sgt!!! LOVE the colour!! :)

ain ('',) said...

ah malu saye. hehehe ...