Sunday, July 8, 2012

Senyum

Alhamdulillah pasal tarikh nikah tu telah pun settle dan akan dilangsung 31 Ogos. Lega sangat sebab tak yah cancel apa-apa. Semoga semua nya berjalan dengan lancar. Amin :)
Bole tido dalam senyum malam ni. Dah 2 bulan tak jumpe dan berdating secara sah dengan tunang ku. Last jumpe pun bertiga dengan member lagi sorang. Takde chance, nak ehem ehem. Kahkah...Insyallah lepas ni berdating dengan lelaki bergelar suami. Insyallah.

2 comments:

anaztasias nora aira said...

Alhamdullilah.. leh tenang wat preps

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)